" Tudod ami körülötünk folyik azt ugy hívják Globalizáció ,igy mossák ki az emberek agyát és töltenek colát a helyébe. "
Így van....teljes mértékben egyetértek az emberek hülyülnek...tény... ezért vannak a japánok,akik kitalálták a mangákat a háborúúk után... ,hogylegyen a közembernek hova menekülnie a mindennapokból,legyen egyvilág amiben elmélyedhet...és amiafolyékony műanyagotilleti... én nem szoktam inni...legalábbis igyexekminé ritkábban....nincs sok jó ebben amai modern világban,de élvezzük ki amíg lehet és amit lehet
(nézünk sok animét és vegyük a sk mangát...és csak dolgozzunk ezért...hogy mindezt megtehessük:PPPP
Így van....teljes mértékben egyetértek az emberek hülyülnek...tény... ezért vannak a japánok,akik kitalálták a mangákat a háborúúk után... ,hogylegyen a közembernek hova menekülnie a mindennapokból,legyen egyvilág amiben elmélyedhet...és amiafolyékony műanyagotilleti... én nem szoktam inni...legalábbis igyexekminé ritkábban....nincs sok jó ebben amai modern világban,de élvezzük ki amíg lehet és amit lehet

Na azt hisszem kezd közeledni egymáshoz a véleményünk.Igen elvileg azért kéne dolgoznunk hogy a gyümölcséböl élvezük az életet, ezt már sokan elfelejteték de ez egy másik téma.A lényeg mindegy hogy milyen nyelven olvasod a Mangát élvezd és ne az apró hibákat keresd benne. Ahogy itt a Fórumon olvasom nagyon sok olyan ember vesszi meg a magyar kiadást aki már olvasta vagy netán más nyelven már megvan neki, ez nagyon pozitiv ,és reméljük ez a sok ember továbbra is támogatja azt a célt hogy itthon is elinduljon a Manga és Anime kultura.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!