Naoszt. Én se megyek.
Hazudtam.
De így is olyan volt, mintha el se mentem volna. Ráadásul végig egy papucsállatka intelligencia szintjén kóvályogtam - az egy dolog, hogy egy órával elnéztem az indulási időt
(most képzeljétek el azt a pillanatot, ahogy nyugodtan ül valaki a vécén, van bő fél órája, majd kap egy telefont, hogy "hol vagy?". Nagyon kellemetlen, időérzéket kérek a Jézuskától.)
, de még az sem tűnt fel, hogy most, ellenben az előző hasonlóan nagyszabású és fantasztikus mondókonnal, van egy X a jegyünkön és papírt is kaptunk a kezünkbe a bejövetelnél. Oda 900 forintom magyarul. Plusz a 4. ingyé akció sem volt meg a kobakomban, szóval ha kedves csajszi nem szól, hogy nekem még járna egy elvileg, akkor most nincs Lovely Complexem.A jelentős iq esés abban is megmutatkozott, hogy képes voltam odamenni holdfényék kitűzőihez. Eddig nagyban elhatárolódtam a dobozok megszállott turkálásától, meghagytam a fengörlöknek, meg "amúgyis jobban járok ha magamnak csináltatok egyet", de most valami odavonzott. Igaz nem keresgéltem benne olyan intenzíven mint egyesek - egészen addig, amíg drága barátnőm ki nem rántott belőle egy Hellsinges darabot "Kriszti, nézd" felkiáltással. A francba már. De azért azt jegyezzük meg, hogy abból a 7 kitűzőből csak négyet vettem magamnak. Az alkudozás meg hatalmas, bár most nyomaszt az a gondolat, hogy esetleg 1300-ért is odaadta volna őket. Mostmár mindegy.
Cosplay, áemwé nem érdekelt, nézegettünk kicsit, aztán 1kor elvonultunk karácsonyi ajándékokat venni a családnak. Ez megint elég semmilyen volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!