beküldve: 2009-12-13 19:59:15
(#574) Válasz Hanon (#536) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]
Naoszt. Én se megyek.


Hazudtam.

De így is olyan volt, mintha el se mentem volna. Ráadásul végig egy papucsállatka intelligencia szintjén kóvályogtam - az egy dolog, hogy egy órával elnéztem az indulási időt
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
, de még az sem tűnt fel, hogy most, ellenben az előző hasonlóan nagyszabású és fantasztikus mondókonnal, van egy X a jegyünkön és papírt is kaptunk a kezünkbe a bejövetelnél. Oda 900 forintom magyarul. Plusz a 4. ingyé akció sem volt meg a kobakomban, szóval ha kedves csajszi nem szól, hogy nekem még járna egy elvileg, akkor most nincs Lovely Complexem.
A jelentős iq esés abban is megmutatkozott, hogy képes voltam odamenni holdfényék kitűzőihez. Eddig nagyban elhatárolódtam a dobozok megszállott turkálásától, meghagytam a fengörlöknek, meg "amúgyis jobban járok ha magamnak csináltatok egyet", de most valami odavonzott. Igaz nem keresgéltem benne olyan intenzíven mint egyesek - egészen addig, amíg drága barátnőm ki nem rántott belőle egy Hellsinges darabot "Kriszti, nézd" felkiáltással. A francba már. De azért azt jegyezzük meg, hogy abból a 7 kitűzőből csak négyet vettem magamnak. Az alkudozás meg hatalmas, bár most nyomaszt az a gondolat, hogy esetleg 1300-ért is odaadta volna őket. Mostmár mindegy.
Cosplay, áemwé nem érdekelt, nézegettünk kicsit, aztán 1kor elvonultunk karácsonyi ajándékokat venni a családnak. Ez megint elég semmilyen volt.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!