beküldve: 2009-12-23 11:55:24
(#202) Ha már így túlestem a Yule ünnepen, Nektek meg közeleg a Karácsony,
nesztek egy Yasashii Uta a MUCC-től.^^Hozzácsapok még egy kis szeretetet, a live verzióval. Megveszek ezektől a fiúkáktól. Kemény srácok, letolnak egy LIBRAt, egy Agehat, majd egy ilyen cukiságot.
*MUCC lávvv~*
*elnyomja a fangirl sikolyt. Moderálva*
És ha már itt vagyok, megosztok még néhány finomságot.
A napokban nagyon rákattantam a Dir en Grey Uroboros albumára. A barátnőmtől kaptam, ha jól emlékszem két éve... Akkor meghallgattam, és valamiért félretettem a polcon a többi japán zeném közé.
Most valahogy mégis beleszerettem, és nem értem, hogy tehettem akkor így félre. Szééégyen.*pofon vágja magát*
Red Soil
Megjegyzés1: Kyo angolja olyan borzasztó, hogy mikor először hallgattam a dalt, azt hittem valamiért pöszén ejti a japán szöveget. O_x XD
Megjegyzés2: Szerintetek 2:30-tól mi történik? O_O Én valami olyasmit képzeltem el, hogy Kyot elkezdi fojtogatni valaki... Szerintetek is...?*tanácstalan* Néztem live-okat, de abban ezt a részt mindig közönséghergeléssel helyettesíti...
ToguroMegjegyzés2: Szerintetek 2:30-tól mi történik? O_O Én valami olyasmit képzeltem el, hogy Kyot elkezdi fojtogatni valaki... Szerintetek is...?*tanácstalan* Néztem live-okat, de abban ezt a részt mindig közönséghergeléssel helyettesíti...
Nah igen... Ez az, amitől magam alá élveztem. *____* XD
És a közelgő alkalomhoz illően:
Miyavi - Jingle Bell
KAT-TUN - White Xmas
Csak hogy J-Pop fanok is örüljenek. ^.~
Egy szó, mint száz: メリークリスマス.^^