beküldve: 2010-01-02 02:24:02
(#30149) Válasz ∂z (#30139) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Yaven: true nolife
de legalább ittál egy korty pezsit. büszkék vunk rád^^

Azért a nolife megjegyzés nem volt szép tőled. Attól még, hogy én nem tudok csomó hangoskodó, részeges vadidegen között elvegyülni, miközben még ráadásul a legrosszabb rádiós és diszkós számok is bömbölnek, nem hiszem, hogy annyira antiszoc lennék. Különben meg hadd ne kelljen már megkapnom tőled az effajta megjegyzéseket, mert rohadtul allergiás vagyok ezekre. Főleg akkor, amikor csak a Ti kedvetekért mentem oda és fizettem a qrva drága belépőt.
Én nem szólok bele abba, hogy te hogyan mulatsz, akkor te se szóljál le azért, mert én máshogy képzelem el a szórakozást. Fordított helyzetben -ha mindenfelé az én ismerőseim lettek volna- talán te sem élvezted volna annyira a dolgot.
A piálás meg nem az én asztalom; egyszerűen nem szeretem az alkohol ízét (ez alól csak néhány kivétel van). Mivel nem vagyok mazochista; nem fogok csak azért inni, mert a többiek is ezt teszik.
Különben meg igazán nem kéne itt magyarázkodnom...semmi jogod nincs ahhoz, hogy véleményt mondjál az életvitelemről, úgy még kevésbé, hogy alig ismersz.
És nem sértődtem meg, csak bántott, hogy ilyet írtál. Kocka és otaku vagyok, de igenis van életem ezek mellett.

új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-01-02 02:28:01