beküldve: 2010-01-05 21:16:40
(#30727)
The Exiled
[ True mangafan ]
Emberek!! Megvan a TÖKÉLETES kakaó receptje!!!

FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ SOROK MEGZAVARHATJÁK AZ ÍZLELŐBIMBÓK NYUGALMÁT!!


Végy egy nagy bögrét. töltsd meg HIDEG tejjel, úgy hogy a bögre pereme és a tej között csak 1-2 cm legyen. ízlés szerint kakaózd meg a tejed és törj be NÉHÁNY darab mentés csokit. ( a márka nem lényeg, a lényeg az, hogy az íze tesztelve legyen). ezt az egészet tedd be mikróba, úgy hogy ne legyen túl meleg! Mikor kiveszed azt tapasztalod, hogy a kakaópor és a csoki szép, sötétbarnás színt ad az egésznek. Tegyél bele 2 kockányi barna/nád cukrot. alaposan keverkesb, hogy a cukor feloldódjon! Fújj rá tejszíhabot, majd néhány szál NESTQUIK ÉTCSOKISZIRUPOT csíkozz rá! Végezetül szórd meg egy csipetnyi fahéjjal, éppen annyira, hogy érződjön az íze. ínyencek még szórhatnak ró paprikaport, de azt még nem próbáltam.

Kedves egészségetekre


szerk: Souichiro: A Barna hang egy többé kevésbé tudományos dolog. a lényege az,hogy olyan mély rezonanciájú hang,amely ellazítja a beleket, ezáltala szar kijön a belekből. Eredetileg úgy tudom katonai célokra akarták használni, úgy,hogy nagy helikopterekkel, teli hangszórókkal repültek ellenséges vonalak mögé és ezt a hangot sugározták, amiben az a jó, hogy az ember csak a rezgést érzi, a hangot nem. Elméletben működik... Gyakorlatban nem...
 
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-01-05 21:20:34