- Max. 2 és fél órás lesz az út ha normál tempóban haladunk - közli Kyane - és azt akarod h meséljek magamról ... Háátt... rendben.... - Kyane elindul és figyeli a mellette követő Carrie-t.
- A teljes nevem Ryuu Kyane Hikari.... a név magában egy rang és egy típus a sárkányok között, hat fajta sárkány típus létezik a tűz a víz a föld a levegő a sötétség és a fény. Én a fény vagyok másnéven Hikari ami a fényt jelenti , a Ryuu a rang hogy kit képviselek, az embereket vagy a sárkányokat, mivel én Sárkány Harcos vagyok így én a sákányokat képviselem bárhol vagyok.... visszatérve hogy mit jelent az Assassin, magyarul bér- vagy orvgyilkosok a megfelelőjük .... több fajta Assassin létezik de akik senkit nem kímélnek azok a Központos Assassinok, őket Halál osztagosoknak is nevezik bár egyik sem dolgozik együtt , aki a Központban keres áldozatokat és csak a Központból azok a Halál osztagosok, mondom nem ismernek kegyelmet... - Kyane itt kicsit megáll mondatában és szeme lassan könnybe lábadni kezd - nem érdeklik kit ölnek meg, amint valaki az útjukat állja megölik.... úgy mint a mesteremet.... - annyira eluralkodik rajta az érzés hogy dühében egy fához megy és beleüt a fába ami az ütés erejétől szétrobban . Kyane ezután térdre ereszkedik és sírni kezd.
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane