beküldve: 2010-01-13 14:41:46
(#2324)
Kyane
[ Gyalog ]
Kyane ránéz Mei-re majd hosszas tétovázás és nagy sóhaj után így szól.
- Rendben...... de az van amit én mondok.... amint meg tudom hogy valami rosszat csinál vagy rosszban sántikál én teszem ki a városból..... kapis..?
Majd feláll kétkezét a lányok felé nyújtja és felsegíti őket.
- Indulás .... különben nem engednek be - mondja Kyane kicsit aggodóan.
Amint odaérnek a kapuhoz Kyane rábólint arra az őrre aki odajött hozzá, majd az őr észreveszi a férfi jelzését visszabólinz és kinyitja a kis ajtót.
- Köszönöm ... - köszöni meg az őrnek.
= Semmiség csak ne tudják meg - válaszol az őr.
- Nem fogják ... megigérem.... - kicsit elmosolyodik majd kezet fog az őrrel.
Amint kinyílik az ajtó áttuszkolja Mei-t majd Carrie-t engedi hogy bemenjen. Mikor Kyane is átlép az ajtón és átkerülnek a kapu tulsó oldalára, hihetelten látvány tárúl eléjük. Hatalmas házak, régi padok, jól öltözött nők és férfiak, mintha z ipari forradalomi London-t látnák.
- Üdv Assassoriában ^^ .... - mondja a két lány mögött - kövessetek, még a végén balhé lesz - hangja határozott és erőteljes lesz, tekintete a bejárattól közvetlen lévő házak ablakát és tetőjét bámulva. Kyane hirtelen felkarolja a két lányt és elindul velük majd odahajol óvatosan Carrie-hez.
- Gond van .... vidd el Mei-t a hatalmas óratoronyhoz, annak a lábában van egy kocsma, amint beértél mond meg a csaposnak hogy az élet kegyetlen, de még kegyetlenebb az Assassin, majd tudja mit kell csinálni, csak kövesd amit mond a csapos, én majd később jövök - majd álcázva ennek információ leadását mikor elhajol Caarie-től rámosolyog megcsókolja gyengéden az arcát majd így szólal - Rendben cica .... csak melegítsétek be az ágyat - kacsintt majd hirtelen eltünik.
 
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane