beküldve: 2010-01-15 16:36:09
(#31255) Ez a nap katasztrófa~ - legalábbis eddig.
1. Korán kellett kelni.
2. Be kellett menni a belvárosba.
3. Túl sok volt a túlfeszült ember. Majdnem leköpött egy rosszrcú bácsi. O___x
6. ... Kell ennél több?
Természetesen kihagytam a nem ide tartozó lelki és fizikai gondok felsorakoztatását, amik önmagukban is megviselnének, nemhogy még ilyen fentemlített hülyeségek zrikálják az amúgy is zilált agyamat.
... Ha választanom kéne, a "majdnem leköpés" rázott meg leginkább. Annyira roszul esett, hogy valaki leköpnivaló embernek lát. Remek.
1. Korán kellett kelni.
2. Be kellett menni a belvárosba.
3. Túl sok volt a túlfeszült ember. Majdnem leköpött egy rosszrcú bácsi. O___x
Turházott egy hatalmasat, és ahogy elmentem mellette, köpött. Hát bennem még a vér is meghűlt, pedig jól el kellett volna küldeni melegebb éghajlatra, esetleg még pofán is verni... =___="
4. Nem tudtam hazajutni csak telefonos segítség igénybevételével."- Apu!! F*szkivan, itt egy nyomorék busz, dugig emberrel, fel se férek... *...* Elment, és ki tudja mikor jön a másik, de már most vagyunk vagy ötvenen a megállóban.
- Hm, akkor ez így nem fog menni, kénytelen leszek bemenni érted.
- ..." Szeretlek, Apukám!~
5. Tanulok valamit kb. 2 órája, de ha rákérdeznétek, hogy mit, nem tudnék felelni.- Hm, akkor ez így nem fog menni, kénytelen leszek bemenni érted.
- ..." Szeretlek, Apukám!~
Hogy értsétek, a XVII. kerület azon részébe, amiben én is lakom, jelenleg a sztrájk miatt egy busz jár, az is szimpla, nem pedig csuklós busz, szóval... gyönyörű.
6. ... Kell ennél több?
Természetesen kihagytam a nem ide tartozó lelki és fizikai gondok felsorakoztatását, amik önmagukban is megviselnének, nemhogy még ilyen fentemlített hülyeségek zrikálják az amúgy is zilált agyamat.
... Ha választanom kéne, a "majdnem leköpés" rázott meg leginkább. Annyira roszul esett, hogy valaki leköpnivaló embernek lát. Remek.