beküldve: 2010-01-24 19:21:09
(#62)
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Hmm. Habozok mindezt leírni, mert nagy az esélye, hogy nem lesz belőle semmi. De ma, a buszon, kedvenc német botránycsinálóim erőszakos zenei aláfestése mellett eszembe jutott, hogy nekem a legközelebbi Conon Bouya Harumichinek (Crows/Worst) kéne öltöznöm. Ami azért elég távol áll tőlem, mert nincs például acélosra kigyúrt, férfias felsőtestem, sem pedig laza, múlt századi gengszterfrizurám. Még csak sárkánymintás felső ruházatom se, az pedig mégiscsak elengedhetetlen.. A "BULLSHIT" feliratos öv még összefabrikálható valahogy.
De úgy érzem, hogy ez nagy előrelépés Schrödingerhez képest, akit korábban akartam csinálni és mégiscsak több fílinggel járna, mint mosolygós shotaként rohangálni Hitlerjugend rövidnaciban.

Szóval, ha most tavasszal nem is jön össze a dolog, nyáron mindenképpen ki akarom próbálni magam a műfajban, mert a zselézett haj és az ultraszexi dzseki nélkül (mindenhol más, ahogy elnézem) még egészen casual a cucc, lehet benne mutatkozni.
Eddigi tapasztalatok alapján a koszpléj kb. 80%, hogy semmi nem lesz, de még akkoris nevezek egy aranyos kis Gintama AMV-vel, hogy teljes legyen a nap. És, ha esetleg sikerül mind a két dolog, de nem tudok jegyet szerezni, akkoris muszáj leszek ellátogatni, bár Hungexpónál ez zűrösebb, mint a PeCsánál volt. Más nem, majd kihívom egy körre az én kis saját bejáratú Rindamanomat //insert random 'X3' smiley here

LOL, meg minden.
 
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
moderátor
Szerk: 2010-01-24 19:23:54