beküldve: 2010-01-24 19:34:11
(#64)
Gilje-sama
[ True mangafan ]
Relatíve tényleges forrásból tudom már énis hogy a Sakuracon ápr 24-25.Hungexpo. Kérdem én!Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?


Hmm, sokan panaszkodtak már, hogy nem jó a PeCsa, kicsi. Köztük én is, és még mindig így gondolom... Mondjuk nagyon meleg lesz ott nyáron, ha még a beton is fűt, de legalább nem cserélek akaratlanul testnedveket egy másik emberrel...?

Mennyien?

Ha rosszindulatú lennék, azt kérdezném, hogy vajon kevesebben, mint egyes vidéki conokra?Holdfényconon egészen sokan voltunk Nagyon kellemes volt... *nosztalgia...*

Miért kell a családias körülményeket és a hagyományt szétb*szni?
Fene tudja, nekem az nem családias körülmény, hogy egy csomó izzadt vadidegenen kell átpasszíroznom magam, ha el akarok jutni valahova... de persze kinek milyen volt a családi fészek.


Az első Conomon odaszorított a tömeg a poszteres pulthoz. Meleg volt, nem volt levegő, és hátulról csak lökdöstek és szorítottak az asztalhoz.... a mögöttem lévő kapott el, mielőtt elájultam volna.
 
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
moderátor
Szerk: 2010-01-24 19:39:20