beküldve: 2010-01-24 22:01:53
(#76) Válasz Gilje-sama (#72) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]

ROTFL

Idegesítő azt látni, hogy az eddigi PeCsa ellenesség Hungexpo ellenességbe ment át. Mármint gondolkodjatok már egy kicsit! Nem az volt eddig mindenkinek a baja, hogy a PeCsa kicsi és szar? Most végre van egy nagyobb hely, erre visszasírjátok azt.
Abban egyetértek, hogy PeCsának megvolt a maga hangulata -elvégre a város közepén egy hatalmas parkban voltunk-, de ennyi az, amit pozitívumként tudok felhozni.
A Hungexponak ezzel ellentétben sokkal több előnye van: nagyobb hely, normálisan elszeparált helyiségek, levegősség, nagyobb mozgási terület (igen, a több órányi pultnál álldogálás és ülés után vagyok olyan beteg, hogy jól esik lépcsőt mászni XD), gondolom ha fűtés volt, akkor a klíma is megoldható, a bejáratnál nem kell minden egyes alkalommal bemutatni a táskádat, ingyenes a ruhatár, a kinti rész nem poros, ráadásul ahhoz, hogy friss levegőt szívj, nem kell tülekedni. A cosplayes egyedek meg végre bepróbálkozhatnak valami komolyabb, melegebb felszereléssel is, mert a megfővésnek már nincs akkora esélye.
És persze a versenyek is sokkal könnyebben nézhetőek lesznek; a főterembe kb. mindenki befér.
Szóval ti, akik ellenzitek a Hungexpót: tegyétek a kezeteket a szívetekre és úgy mondjátok; még ezen észérvek után is komolyan azt gondoljátok, hogy a PeCsa a jobb? Mert szerintem csak azért háborogtok, mert A: még nem is voltatok sosem a Hungexpóban B: féltek a változástól C: jól esik mindenbe belekötnötök.

Szvsz meg a Hungexpóba könnyebb eltalálni, mint a PeCsába. Legalábbis nekem csak a PeCsa környékén sikerült eltévednem.^^" Ahogy már más is mondta: M2-es Pillangó utcai megállójában kell leszállni, majd kb. 5-10 perces séta után (eltévedni lehetetlen) ott is van a bejárat.

Térítő szöveg Off.