beküldve: 2010-01-25 15:09:36
(#2471)
Kyane
[ Gyalog ]
Kyane az ágyban fekszik, rémálmok gyötrik őt. Visszaemlékezések a múltból mestere halála előtti és halálakor még fel nem dolgozatlan emlék. Kyane zihal, forgolódni kezd, nem bír a testével. Hirtelen egy hatalmas energia löket pattan el benne és elszabadul. A ház megremeg még a föld is, a tartó gerendák recsegnek ropognak a hatalmas lökéshullámtól. A hullám végigsöpör egész Assassorián és mindekin átmegy és mint egy közepes erősségű szél csapja meg az emberek arcát. Még Carrie-khez is eljut a hullám. Amint átsöpör a fákon, ketté recsennek kidolnak, a vizet hullámoztatni kezdi. Kyane felriad amint a hullám elhagyta testét, felül fájdalmas nyögések közepette, a jel ismét izzani kezd és most erősebb fénnyel mint régebben.
- *Nem maradhatok .... senki nincs biztonságban .... -mondja magában- el kell tünnöm.... minnél messzebb ki a faluba ... ez nem jó ami van.... túl sok az energia .... meg kell állítani, de itt nem lehet ..... porig rombolná még a hatalmas falakat is....*
Kyane felül, felveszi lassan a ruháit majd mikor végez az ajtó felé megy, de még mielőtt kilépne megáll, visszafordul, leül és ír egy levelet.


Drága Barátaim !!

El kellett mennem.... Az ok, hogy miért egyszerű. Veszélyt jelentek most számotokra, hatalmam eluralkodott rajtam és nem bírom kordában tartani. Ha maradnék lehet h oan energia szabadulna fel ami 3 km-es körzetben mindent elpusztítana. Ezt nem tehetem, és bármennyire fáj meg kell tennem... Igen tudom, nem vagyok olyan állapotban, meg szétégek stb... Ne aggódjatok, megoldom, de ezt csak egyedül tudom. Ezt az erőt elpusztítom de ahoz olyan feltételek kellenek amit Assassoria nem tud nyújtani. Jobb ez így, higyétek el. És Carrie.... Szeretlek ...beléd szerettem attól a perctől fogva h azt a sexy revolveredet olyan sexyn odanyomtad a fejemhez és már az előtt is valami vonzott hozzád, már hetekkel az első találkozásunk előtt. Igen... egy ideje figyeltelek ugyanarról a fáról ahonnan lejöttem.... Kérlek ne légy mérges rám ezért de egy ilyen csodálatos teremtést mint Téged nem láttam. Hozzád foghatóbb nő számomra nincs csak Te .... Nem tudom mennyire számít ez, de azért elmondtam , hogy tud mit is érzek most. Te se aggódj 1-2 héten belül jövök, ha nagyon gyorsan végeznék is mert kell hogy visszaszerezzem az erőm irányítását. Mellékelek egy gyűrűt ami a Tiéd Carrie és szeretném ha vigyáznál rá még ha az életebe kerül is mert fontos lesz a visszatérésemhez. Hiányozni fogtok és vigyázatok magatokra.

Ryuu Kyane Hikari


Kyane amint megirta a levelet elindul, le a lépcsőn körbenéz, h hol lehetnek a többiek de mivel nem látja őket kilép az ajtón. Testét egy fekete köpeny fedi h testét ne érje nap míg nincs rendben a szervezete, arcát eltakarja majd megindul sebesen a kapu felé. Fél úton megáll egy háztetőn és visszanéz a toronyra ahol minden elkezdődött, Kyane arcán apró könnycsepp jelenik, majd visszafordul a kapu irányába és eltünik.
 
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane