beküldve: 2010-01-25 18:28:36
(#2480)
Kyane
[ Gyalog ]
Kyane aggódva de csodálkozva néz Quint-re kéken izzó szemeivel.
- Mért tartasz velem..?? - kérdi, miközben a kapuhoz érnek - mért vagy ien ha jól tudod h veszély jár a nyomomban és bármikor baj történhet.... mért..??
Kyane kérdő tekintete mély és erős, válaszra vár, ami nyughatatlan szomjat éreztet az igazság kiderítése véget.
- Ostoba vagy ha azt hiszed kibírod mind azt amit..... ez nem gyerek játék.... ezt a Véneim is átélték és mindegyik rosszat mondott ami megtörtént velük... mert rossz helyne voltak rossz időben ... nem akarom Véneim véletlen hibájit elkövetni .... túlságosan fontosak vagytok ..... Te és Mei mint barát és Carrie - itt szava megcsulik és könnyezni kezd - nem akarom h bármi bajotok essen, itt az életetekről van szó és az enyémről is.... és mindenki máséról ... nekem egyedül kell ezt az utat megjárni.
Kyane megérinti a kaput és az lassan kinyílik, a fény beszűrödik és kitartot kezét amint megérinti száradni és füstölni kezd, majd Kyane lassan leteszi maga mellé a kezét. A semmiből megjelenik Mei és Kyane meglepődik.Végighallgatja Mei-t majd így szól.
- Ez nem chakrális probláma... nekem nem chakra energiám van... én mindenségből szerzem .... és ezt nem lehet pár testponti ujjbegy nyomással elmulasztani .... bocsáss meg az ien nemű kijelentésért.
Kyane hátranéz mikor egy ismeretlen kéz tevődik vállára, hátra néz és Calintz mosolyog rá kedvesen.
- Te ki vagy..?? -kérdi kicsit tolakodóan.
 
Mi vagyunk mi emberek..??Egy elrontott ideál vagy az általunk elképzelt utópia ....?? by Kyane
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-01-25 18:33:17