beküldve: 2010-01-31 19:50:52
(#121)
bagszi
[ Új arc ]
Na jó akkor tisztázzunk pár dolgot. Most kicsit visszaolvastam a topicot, és a cosplayes hsz-ektől elteitve elég káoszt látok itt a connal kapcsolatban.
Volt egyszer egy ilyen hsz:
2010. április 24-25.
HungExpo 2 épülete.

Ez nem hivatalos bejelentés! Ergo még közel se biztos, hogy így lesz. (persze nagy az esély rá, mert valahol kiszivárgott és a helyet meg időt általában hónapokkal előre le kell foglalni, szal alapja lehet.)
Hivatalos bejelentést talán majd Vasárnap a rendkívüli matgyűlés után lesz.
Továbbá, azzal kapcsolatban hogy ki rendezi, ezt 100%-kra biztosan megmondom, hogy NINCS ELDÖNTVE. Mivel a közgyűlés pont erről fog szólni, hogy a MAT maradjon-e független és csinálja egyedül a cont vagy szövetkezzünk a mondoval. Erről fog vasárnap szavazni a MAT.

A véleményem nekem is az, hogy kinőttük a Pecsát. Nagyon szerettem és nagyon jó is volt, de már kevés. Igen nagy előrelépés ha most két expos épület lesz(közel se biztos, hogy ugyanaz az épület ahol az animekarácsony volt), mert így tuti el fogunk férni. Hogy ennek következtében nőni fog-e a jegy ára, azt még nem tudni. Az expo épületek másak mnt a Pecsa, én már szinte mindegyikben voltam, hát elég nagy munka lesz a rendezéssel az fix. A pozitívum, hogy az animekarácsonyos hibákból a MATos szervezők is tanultak. Úgyhogy ha ott leszünk sztem törekedni fognak nagyon rá, hogy jól sikerüljön.
 
That's not my fault!