beküldve: 2010-02-04 19:12:09
(#144)
bagszi
[ Új arc ]
Sztem adhatunk egy esélyt a HungExponak. Utánna persze majd lehet nyilatkozni, hogy "mennyünk vissza a PeCsába, mer ott jobb vót", de amíg nem voltunk az expón addig ne lázadjunk ellene:) Mellesleg azóta néztem és a cosplay.hu-n már úgy írták, hogy akkor és ott lesz, szal ezen kívül már csak az a lehetőség van, hogy azt mondja a MAT, nem lesz con.(de szerintem nem szándékozunk ezt mondani.XD)
Egyébként nekem csak jó, pár utcára lakok az Expo tértől:) Gondolkodtam rajta hogy fogok-e cosplayezni, és igazából nagyon szeretnék valami jó jelmezt összedobni, de praktikusság szempontjából mégse tuti, hogy beöltözök, mert nehéz úgy dolgozoni:S

Na közben visszaolvastam a chat-ben is miket írtak. Akkor íme még némi infó.
hungexpon ugye elvileg 2 épületet fog a Con elfoglalni.
Az Exponak van A, B, C, D, F, G és K épülete. Az Animekarácsony(amit a Mondo szervezett) a K épületben volt.
Ennek befogadó képessége kb 1500 fő volt.
Negatívuma, hogy elég külön áll a többi épülettől, de pozitívum, hogy külön konferencia termei vannak(mégha nem is az igazi így)
Az A épület nincs térben szétválasztva és a befogadó képessége 17ezer fő, ami bőven több mint ami egy conhoz, kell. Gondolom a bérleti díja is sokkal több, így kilőve, ott tuti nem lesz con.
B épület: Ez 6000 embernek ad helyet. Van egy média terme is, de igen kicsi(120 ülőhelyes). Szintén nincs elszeparálva a tér belül, ergo nem ideális egy conhoz. Továbbá ez is elég messze van a többi épülettől
C épület: Hosszúkás, és különálló épület. 5000 férőhely. Szintén nincs elválasztva a belső tér. Sztem ez se ideális egy conhoz(bár ki tudja)
D épület: 4-5000 férőhelyes négyzet alapú épület, szintén nincs a belső tér elválasztva. Közel van az A épülethez.
F: 3-3500Főnek elegednő kisebb épület(szintén nincs elszaparát belső tér), közvetlen szomszédja a G épület.
G épület: 10000 főt képes magába fogadni, a második legnagyobb hely az Expon. Rögtön az F mellett van az A-val szemben. Itt több külön rész van(de nem tudom, hogy teljes fal választja-e őket el egymástól vagy csak paraván) nagyobb előadásokat és konferenciákat tartanak itt.
Emellett van még egy "25" nevű kiállító terem, de a mérete alapján nem túl nagy a befogadó képessége.(közben jól elment a netem, ezért nem tudok pár dolgot megnézni, de akit érdekel: www.hungexpo.hu )

Tehát ha sikerül jól lefoglalni akkor két, egymástól nem túl távoli épület lesz lefoglalva. És befogadó képességeket elnézve szinte tuti, hogy a Pecsa befogadó képességét(ami ugye 3000 fő volt) utoléri a hungexpo. A leírások szerint fűtés, internet és kivetítők, hangtechnika minden rendelkezésre áll.
 
That's not my fault!
moderátor
Szerk: 2010-02-04 19:55:18