Most végeztem a Kuroshitsujival (még valamikor tavaly augusztusban kezdtem el)... Valaki mondta nekem innen, hogy azért tetszik, mert hogy a végét még nem láttam... Igaza volt. Spoiler mögött a továbbiak, nehogy lelőjek valakinek valamit.
Ilyen sokkoló befejezést már rég láttam. Követhetetlen, érthetetlen, meg úgy minden. Gondolkodtam egy ideig azon, hogy mégis mi miért történik, ki kivel van, ki mit miért csinál, de rájöttem, hogy értelmetlen. A végére én éreztem magam rosszul.
Itt hagytak engem, szegény árvát egy rakás kérdéssel. Próbáltam minél többet kihámozni a párbeszédekből, de reménytelen próbálkozás volt, vagy én vagyok teljesen sötét, vagy tényleg egy érthetetlen katyvasz az egész.
Az egyetlen jelenet, amit tényleg értékeltem, az az volt, amikor a Halálistenek rohangáltak Londonban. De azt is csak azért, mert ők voltak a kedvenceim.
Ennek ellenére várom a második nekifutást... Addig meg majd beleolvasok a mangába, remélhetőleg az nem ilyen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute