beküldve: 2007-10-04 02:16:02
(#245)
Anett
[ Új arc ]
A leges legrosszabb az egészben nem is a magyar hang hanem hogy az animét megvágják, és hát akinek nincs leheősége arra hogy le tudja tölteni az internetről elhiszi hogy csak ennyi az anime.
A reklám miatt én személy szerint örülök hogy megvásárólta a Jetix a folytatást... De az hogy ennyire eltudják baltázni az animét... (és sajnos nem csak ezt ) nagyon elszomorító.
Az az igazság hogy személy szerint egyik szinkron hanngal nincs problémám, külön külön mindegyik nagyszerű ember és biztos vagyok hogy kiemelkedő munkái vannak. De szerintem vannak olyan dolgok amit nem ismernek, és ez úgy néz ki a japáno dolgokra igaz... Ha valamit nem ismrek akkor nem csinálok úgy mintha ismerném... Tehát felesleges lenne béna munkát kiadni a kezemközűl ha egyszer a szerencsétlen kölök tud olvasni is!
A másik meg a vagdosás... Ugye miegveszük a amcsi verzíot amit megröviditenek nyisz egy kicsit az elejéből, közepéből, és a végéből... Meg ugye még mindenhonann, egy keveset... Megérkezik ide... Nos a magyar társaink fent a fejesek közül a gyermekek lelki egészségére és hogy ne harapdáld az újadat véresre, mondva csinált okból ezt meg azt meg még emezt is kinyirja a filmből... Mért is ne... És mikor már az átlag 25 perces (lehet hogy tévedek) animét 19 percre vágják és szinezik meg csökentik... (csökentés alat: vér radírozása kardok eltünteése... stb) Szóval borzalom hogy mit művelnek vele, és hogy még végletekig fokozzák az elcsépelt trágár munkájukat op-nak és Endingnek összevagdosnak valami nem odaillő akármit... Nem is mertem megnézni eddig még a mostani részeket a tv-ben és most hogy Orochimarunak női hangot említettek lehet hogy jobban is teszem ha csak a japánt nézegetem mert nem szeretek ordibálni a TV-vel...
 
~*~A képzelet sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás véges. A képzelet felöleli az egész világot...~*~