Ó istenem... A HÉV-en ismét szembetaláltam magam korunk ifjúságának díszpintyeivel. A kedves kicsi vaginák -szám szerint 3- kitörő lelkesedéssel gúnyolódtak a 2 táskát cipelő 80 éves nénin, aki nem tudott már felszállni a járatra, egy kopaszodó férfin és egy 30 körüli "vénlányon", miközben szájfénnyel ápolták a lepénylesőjüket és azon visítoztak, hogy az ajtó belül biztos szaros, kívül meg véres mert elütött valakit a HÉV hahaha---
Ekkor kapcsoltam át egy másik frekvenciámra, amin magam előtt láttam az édes kicsit torkukat, amit elegánsan díszít egy szép, hosszú, vérvörös vágás...
A kitépett gigájuk helyére a levágott fülkagylójukat varrtam, mint egy absztrakt nyakkendőt...
Vigyorogva mentem haza
Mit találtam!!! Tök random gugliztamXD Szeretlek gugliXD"Most pedig jöjjön az idei év legnagyobb durranása nálam. Egy anime, ami lassan 10 éve indult útjának, de a mai napig töretlenül menetel előle a siker ösvényén. Egy anime, ami az eddig levetített 431 részével egy életre megváltoztatta a szórakozáshoz és magához animékhez fűződő viszonyom. Egy anime, ami igazság szerint egy 100 000 karakteres ömlengést érdemelni. Egy anime, amit One Piecenek hívnak. Szavakkal le se tudom írni, hogy mennyire nagy élmény volt ledarálni a nyáron ezt a mesterművet. Képes volt elérni nálam azt, hogy a nap 24 órájában a létfenntartáson kívül nem csináltam más, mint hogy a részei előtt ültem bambán, önkívületi állapotban másfél héten keresztül. Lenyügőző... minden másodperce szolid arany. Tökéletes!?"
Höhöhö>8DDDD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\