beküldve: 2010-02-28 13:31:49
(#33282) Válasz Syan (#33269) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Én nem akkor néztem, meg mint ti, bár láttalak titeket bemenni a moziba, én akkor mentem ki.

Ennyire ismertek lennénk?
Am. sztem a filmet ott cseszték el, hogy az alaphelyzetet nevezték ki cselekménynek. Ok, hogy ismétlődik a világ, meg nins értelme a háborúnak, de akkor honnan hova jutunk el? Semmi íve nem volt az amúgyis nehezen fellelhető történetnek. Na meg a helyszín is ilyen volt. Mindig ugyanott játszódott. Ok, hogy szépen volt megrajzolva, de pl. az előzetest is nézve nem tudtuk megállapítani, hogy az most mikor lehetett. A Tanár meg tiszta Darth Vader volt. XD
Nekem nem tetszett. Filozófikus alkotásnak nem nevezném, mert kb. csak 'a háborúra szüksége van az emberiségnek' lehetett volna elgondolkodtató, de azt alapigazságnak kijelentették. Kíváncsi lennék, hogy a forgatókönyvben hogyan szerepelt pl. a 15 perces ágyban fekvős jelenet...
De a VGA 2009-en nagyon jókat röhögtünk, meg persze a társasági poénkodás az Égenjárókat is feljavította. Szereztem ezen kívül egy Árnybírót (amit Fiszi majdnem eltulajdonított ), meg nagyon örültem, hogy annyi fórumossal tudtam találkozni.