beküldve: 2010-03-10 20:33:57
(#1347)
Lumana
[ Addiktgyanús ]
Souichiro: Van itt néhány francia gyűjtemény, egész szépek, jó nézegetni, hogy kinek mennyi mangája van :)
[Link]

Horsee: Fuh, akkor vajon mibe fogom beleerőszakolni azt az Azumangát? A nagyobbakhoz majd kérek kölcsön Öcsikémtől képregény tasikat, még jó hogy ő azokat gyűjti!
És ez a válasz a Soul Eaterre is, mivel Öcsikém nem tud franciául ezért azokat a mangákat amiket valszeg ő is olvas majd inkább angolul veszem meg. Sajna most bajban vagyok, mert a Freesiát meg a Shikit megvették a franciák, mindjárt ki is jönnek, én meg nem vehetem meg, mert a tesóm is fixen kivi lenne rájuk.
Amúgy amellett, hogy a franciák gyorsabbak a kiadásban még olcsóbbak is és persze jóval közelebb is vannak! Ilyenkor úgy örülök, hogy franciát tanultam!

A decemberi szám azért érdekelne, mert jár hozzá a Wolf and Spice novel eredeti borítója is. Megpróbáltam megrendelni, de nem tudták nekem beszerezni, a Trillianban se kapható, Amazonról meg nem merem megrendelni használtan, mert lehet h nincs benne... Szóóóval, arra szeretnék kilyukadni, hogy ha esetleg, véletlenül talán-talán nincs rá szükséged nagyon szívesen megszabadítanálak tőle, persze ellenjuttatásért cserébe

Slam Dunk most érkezik még, és akkor azzal is beérem az amcsi kiadástt! REALtől picit tartok, nekem a kereskocsis sportolók kicsit kemény témának tűnnek..

Első??? Hm... Sztem az Árnybíró volt az első :) Az után kaptam rá arra, hogy meg is vegyem a mangákat, addig csak a neten olvastam őket. Meg mondom őszintén, szégenlem de nem emlékszek mi volt az első angol mangám... magamat ismerve bizti valamelyik shoujo :P

Hanon: Igen~igen, nekem is kedvencek ám!
Engem is irritál, de a földön azért mégse tarthatom őket! Amint lesz rendes polcuk máris pakolok és lövök pár képet! :)
 
lumana.wordpress.com
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-03-10 22:13:50