beküldve: 2007-10-09 14:20:12
(#729) Na akkor vélemény! Annak ellenére hogy hibás, szerintem élvezhető, csak pár helyen kellett totóznom, hogy vajon mit is akarnak mondani.
Ennyi legyen a kemény kritika és most jöjjön a tömény áradozás!
Úgy örülök hogy végre h ott csücsül a polcomon!!! Ezt a mangát vártam a legjobban! Talán csak magának a Connak örültem jobban
Azt csodálom h a zizi Pjongannak sikerült kicsit helyrerázódnia.. vajon tud majd teljesen a valóságban élni? Na mindegy a lényeg, hogy minden jó ha a vége jó! Bár azt még mindig nem fogom h hogyan mentette meg Ondal a lány életét..
Az új Mahai pedig szinte ugyanaz mint a régi.. asszittem h külsőleg is változik egy picit, mondjuk más szerkót kapnak.. de igy is nagyon király!
De a sztori fénypontja akkoris az amikor Munszu mosolyog
Imádom!!!
Vonszul él?
Húúúha.. és akkor bizti ő áll be Szando helyére.
Az egy csúcs jelentet, amikor a bohóc pofa letapizza Szandót
Csak ne lenne ilyen csúnya vége..
Ezzel a Hvalbindang bandával szép kis csavart raktak a sztoriba.. most még őket is le kell győzni, nem csak Adzsitét.. mennyi meló, readául Szando nélkül..
De összességében ez egy marha jó kötet!! Majd belehalok hogy olvashassam a kövit!
Ui.: nemtom, ez a hozzászólás spoilernek számit?
Ennyi legyen a kemény kritika és most jöjjön a tömény áradozás!

Úgy örülök hogy végre h ott csücsül a polcomon!!! Ezt a mangát vártam a legjobban! Talán csak magának a Connak örültem jobban

Azt csodálom h a zizi Pjongannak sikerült kicsit helyrerázódnia.. vajon tud majd teljesen a valóságban élni? Na mindegy a lényeg, hogy minden jó ha a vége jó! Bár azt még mindig nem fogom h hogyan mentette meg Ondal a lány életét..

Az új Mahai pedig szinte ugyanaz mint a régi.. asszittem h külsőleg is változik egy picit, mondjuk más szerkót kapnak.. de igy is nagyon király!

De a sztori fénypontja akkoris az amikor Munszu mosolyog

Vonszul él?

Az egy csúcs jelentet, amikor a bohóc pofa letapizza Szandót

Ezzel a Hvalbindang bandával szép kis csavart raktak a sztoriba.. most még őket is le kell győzni, nem csak Adzsitét.. mennyi meló, readául Szando nélkül..

De összességében ez egy marha jó kötet!! Majd belehalok hogy olvashassam a kövit!
Ui.: nemtom, ez a hozzászólás spoilernek számit?
lumana.wordpress.com