beküldve: 2010-04-05 10:36:45
(#2854) Mér mindenki Bleachet? Én nem birom a blícset csak a bountos részek előttig. Miután megszévelték rukiát utána már nem tetszett annyira. Erre tudatosan akkor jöttem rá mikor olvastam hoghy kubo csak rukia megmentéséig akarta csinálni, de a szerkesztők erősködtek hogy folytassa. És azok a részek után ezért van az hogy gagyibb a blícs.
Ha jó manga kell és nem baj hogy nem blícs(
), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!
Világ két legjobb shounenje. Személyszerint perpillanat a one piecenek kicsit jobban örülnék mint a dragonballnak, de zha azt adnák ki akkor is ugrálnék az áhyamon(ami gyönyörűségesen-okosan le is szakadna :P).
Meg ha valaminek olyan (vagy jobban) túlhájpoltnak kellene lennie mint a blícsnek az a one piece és dragonball
One Piece-t nézni akaróknak (remélem mindenkinek
)
Sok hülyeséget (és még több bölcsességet) összehordtam ittten
Ha jó manga kell és nem baj hogy nem blícs(
), akkor mondok kettőt : DRAGONBALL, ONE PIECE!!!!Világ két legjobb shounenje. Személyszerint perpillanat a one piecenek kicsit jobban örülnék mint a dragonballnak, de zha azt adnák ki akkor is ugrálnék az áhyamon(ami gyönyörűségesen-okosan le is szakadna :P).
Meg ha valaminek olyan (vagy jobban) túlhájpoltnak kellene lennie mint a blícsnek az a one piece és dragonball
One Piece-t nézni akaróknak (remélem mindenkinek
). Ahogy veszem észre kis hazánkbanb is egyre több One Piece rajongó van. Gondolom fansub csapatot nem lehet belinkelni ezért megadok egy google keresési szót, ami az oldalhoz vezet, és ott a cseten megtudakolod holvannak a one piece feliratai (eléggé ismert fansub oldal). Google keresés : mugiwara. ha eztet beirtad, és kihozta a keresési találatokat , a képek alatt a harmadik linkre katt. Ottan meg érdeklődöl.
Sok hülyeséget (és még több bölcsességet) összehordtam ittten