Olvasd a mangát, könyörgöm! Az anime katasztrófálisra sikeredett, de a manga nagyon élvezetes. Még akár kölcsönadásra is hajlandó vagyok, csak terjedjen az ige.
Kezdjük ott, hogy
A 2. évad eseményei után egy kicsit belassul a manga, leginkább
Szerintem nagyon érdekesek a mostani fejezetek. A szereplők jelleme sokat fejlődött, hiszen már nem csak az iskola zárt falai közt élnek. Az igazgató meg... De ezt nem spoilerezem le, akit érdekel, olvassa a mangát.
Ja igen, a rajzolása pedig egyre gyönyörűbb a mangának, szóval már csak azért is érdemes megnézni. ;)
Kezdjük ott, hogy
a mangában Yuki nem harapdál meg boldog-boldogtalant, Zeronak vannak normális érzelmei, és jól kinéző fegyvere (most komolyan, mi volt a Guilty végén az a zöld gombolyag?), e mellett pedig a szereplők valós indítékokkal rendelkeznek, nem csak úgy random gyilkolásznak. Gyalázat, amit a vámpírvadászokkal műveltek, főleg a kétes nemű vezetővel. Kaname buborékos mutatványa meg a vámpírvezetőknél szintén érthetetlen volt (a vámírok ezen megölési módja majdnem olyan szörnyű, mint a csillogós bőr). Aztán a vége....grrrr.....órákig tudnám fikázni a VK Guiltyt. (Az viszont kétségtelen, hogy az első évad mestermunka volt. Emlékszem egész éjszaka azt néztem, annyira lekötött.)
A 2. évad eseményei után egy kicsit belassul a manga, leginkább
Yuki és Kaname kapcsolatáról van szó, meg Zero elvámpírosodásáról. Ez olyan 5 fejezetig tart, majd hirtelen beindul a cselekmény, megjelenik egy vámpír nő, aki királynő akar lenni és ezért bárkit feláldoz (nekem most ő lett a kedvenc gonoszom), meg még más rossz akaratú vámpírok is. A vadászok sem nyugodnak, szóval érződik, hogy itt háború lesz.
Szerintem nagyon érdekesek a mostani fejezetek. A szereplők jelleme sokat fejlődött, hiszen már nem csak az iskola zárt falai közt élnek. Az igazgató meg... De ezt nem spoilerezem le, akit érdekel, olvassa a mangát.
Ja igen, a rajzolása pedig egyre gyönyörűbb a mangának, szóval már csak azért is érdemes megnézni. ;)