beküldve: 2010-04-23 17:28:34
(#7) Kicsivel több, mint 10 éve nyúzok egy westie kutyust. Nagyon édes, okos - ámbár butaarcú XD - szeretetreméltó kis dög.
Emellett nagyon praktikus: nem hullik a szőre, ha az ember megfelelő ápolást nyújt neki.
Szeretem a macskákat is, de Márió mellett nem tarthatok.
Kedvelem még a hüllőket is. Kígyó, gyík jöhet.
A pókokat annyira nem csípem.
Régebben voltak halaim... Általában 1-2 napon belül megdöglöttek... De a halak sak szépek... Nem túl izgalmasak.
Rágcsálók: kawaii~ Még nem tartottam soha rágcsálót, de rokonoknál és barátoknál volt már szerencsém találkozni egérrel, hörcsöggel, tengeri malaccal, patkánnyal.
Az egeret és a patkányt favorizálom, de a tengeri malac is ari - csak túl hangos...
A nyuszi cuki, de fél-falusilányként a nyuszi nekem haszonállat: húúús. XD De húsvétkor mindig meglágyul a szívem, és úgy vennék egy fekete nyuszit... Az annyira édiii.
Madarak: a papagáj metál. Főleg, ha beszédre tanítható.
A díszmadarak szépek, lehet, hogy megfűzöm Apuékat, hogy a kertbe újítsunk be egy kalitkát - mert lakásban madarat se éri meg nagyon tartani a folytonos csipogás miatt. Szerintem.
Emellett nagyon praktikus: nem hullik a szőre, ha az ember megfelelő ápolást nyújt neki.
4-5 havonta el kell vinni kutyakozetikába, ahol az elhalt szőrszálakat kiszedik az élő szőrök közül. Trimmelésnek hívják... Nem egy kellemes dolog, utána mindig haragszik ránk...
Szeretem a macskákat is, de Márió mellett nem tarthatok.
Egyszer megmutattam Neki egy kiscicát: eleinte nagyon aranyosan szagolgatta, ugrált körülötte, majd egy komótos mozdulattal bekapta a cicus buksiját. Nem bántotta, mert egy pillanat alatt szétfeszítettem az álkapcsát, és megmentettem, szegény öszenyálazott bébimacsekot, de így bizonyosá vált, hogy az ennivaló kutyusom egy vérengző vadállat, ha cicákról van szó... XD
Kedvelem még a hüllőket is. Kígyó, gyík jöhet.
A pókokat annyira nem csípem.
Régebben voltak halaim... Általában 1-2 napon belül megdöglöttek... De a halak sak szépek... Nem túl izgalmasak.
Rágcsálók: kawaii~ Még nem tartottam soha rágcsálót, de rokonoknál és barátoknál volt már szerencsém találkozni egérrel, hörcsöggel, tengeri malaccal, patkánnyal.
Az egeret és a patkányt favorizálom, de a tengeri malac is ari - csak túl hangos...
A nyuszi cuki, de fél-falusilányként a nyuszi nekem haszonállat: húúús. XD De húsvétkor mindig meglágyul a szívem, és úgy vennék egy fekete nyuszit... Az annyira édiii.
Felhízlalnám, szeretgetném, majd hagynám a páromnak, hogy levágja és pörköltet főzzön belőle. XD
Madarak: a papagáj metál. Főleg, ha beszédre tanítható.
A díszmadarak szépek, lehet, hogy megfűzöm Apuékat, hogy a kertbe újítsunk be egy kalitkát - mert lakásban madarat se éri meg nagyon tartani a folytonos csipogás miatt. Szerintem.