Comicsinvestne kapható, Conra ki is vitték de nem vettek belőle egyet sem. XD
Újranyomást azt mondta Csaba hogy nem tervez. Gondolom nem térült meg nekik az első nyomás, mivel azt a párezer kötetet be kellett zúzatni nyomdahiba miatt... Ami ugye milliós veszteség.
Vadooc: a DMC manga meg igenis jó választás,kit izgat,hogy a 3 kötetből csak 2 jelent meg,az utolsó meg sosem jön ki?
A 3. kötet jó pár éve nem jött ki. De biztosíthatlak arról hogy nem is fog, mivel nem tervezik folytatni a DMC mangát mert Japánban is sz*rul fogyott... Az hogy az amcsik vagy bármely más piac be mer vállalni több ilyen "sohasem lesz befejezve" címeket az ő gondjuk. A magyar piac nem érte el (és nem is fogja elérni) azt a szintet amikor a kiadók már lesz*rhatják hogy egy manga örökre ongoing marad és a sztori a felénél kettészakad. ld Strawberry panic
De pl engem személy szerint igen is zavarna ha a legizgalmasabb résznél abbamarad és soha nem tudod meg hogy mi lett volna a vége.
De ami a legjobban visszatartja a DMC (vagy akár a Zelda) manga kiadását az nem is az hogy a japán kiadóval nehéz megegyezni, hanem az hogy a magyar piac nem képes eltartani. Magyarországon nem alakult ki a videójátékos kultusz, csak egy vékony réteg van. Ezt az is alátámasztja hogy senki sem ad ki magyarul Guide-okat a játékokhoz, míg ha Bécsbe bemész a Média Marktba akkor hegyekbe árulják németül és Amcsiba is ez a helyzet. Szerinted ha lehetne kaszálni az Official Guide Book-okkal Magyarországon akkor nem adtak volna már ki egy rahedlit belőle? Dehogynem! Mellékesen megsúgom hogy én árulok OLCSÓN angol nyelvű, minőségi kiadású Guide-ot néhány mostanában menő játékhoz és még azokat is alig veszik meg. Sajnos nagyon kicsi a videójátékos vásárló réteg, hiszen "Magyarország warezország"!
Nekem a SP anime az egyik nagy kedvencem, de még én is elismerem hogy a manga az egy borzalom az animéhez képest. Ennek ellenére megvan japánul és angolul is a polcomon.