beküldve: 2010-05-06 09:36:37
(#36177)
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Lentebb sorakozó gitár-hsz-okhoz:
Háté hüvelykujjal pengetése: nagyon metál!!! XD Kész vagyok! *röhög* Megjegyzem, az egyik órán egy kisebb kavarodás miatt nem ketten voltunk a barátnőmmel diákok, hanem egy srác is csatlakozott, és bizony Ő is mindenféle "nem szabályos" pengetéseket alkalmazott. Két kézzel pengetés a nyakon meg ilyenek. Azt hiszem Andy McKee-t játszott. Ekkor mondta a tanárom, hogy amit az ember megtanul tanárnál nyílván egy alap, onnantól azt csinál az ember a gitárral, amit csak akar, főleg ha így jó zenét csinál vele.

Nem tudom valaki ismeri-e azt a jelenséget, mikor a Led Zeppelin gitárosa(?) szétnyúzott egy gitárt és egy hegedűvonót. Nagggyon kemény! XD

Szóval az, hogy ki hogy penget, ki mit csinál a gitárral, mindenkinek a saját dolga, saját egyénisége.

Bár nyílván vannak esetek, amikor azért lehet jobb az alapoknál maradni, ki tudja.


Leighton balszerencsés tanárválasztásához: Sajnálom, hogy ilyen tapasztalattal zárult a dolog. A barátnőmnek és nekem nagy szerencsénk van, a tanárunk egy igazi profi, és nem mellesleg nagyon jó arc. ^^
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
És ha úgy érzed a basszer jobban bejönne, akkor sok sikert a gyűjtögetéshez, és hajrá! A barátnőm is gitárral kezdte, és mostmár lassan fél éve basszerra váltott, mert úgy érezte jobb lenne Neki. Jó döntés volt, nagy a szerelem közte és hangszer között.

Exiled: Persze, az akkordok négy ujjra letek kitalálva, de Háté nyílván nem azokat fogdossa le a hüvelykujjával. XD ... Ugye Háté? ^^"
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-05-06 09:50:43