Biztos voltam benne.
Hiába, öregszünk... xC
Meg amikor még jól nevelt voltál és szociális, futott a Hellsing, nem? Persze nem vonok le következtetéseket, nem, nem x)
Ah, azok a szófosásos idők. Akkor más volt a környezet. A mostani ilyesmire egyszerűen nem alkalmas.
Erről nem tudok érdemit nyilatkozni, mostanság nem vagyok gyakori delikvens errefelé.
Junji bácsival kapcsolatban: Hogy a Tomi unalmas-é? Attól függ. Távolról sem olyan pörgős, mint például a Gyo, ahol
potom két kötet alatt végbemegy egy sajátosforma apokalipszis,
de azért még mindig magasan a többi tucatvacak horror mangának kikiáltott tükörtojás szemű bigyó felett van. Szerintem, bár már nem most olvastam. De tény s való, hogy nem a legjobb műve. Bár én néha a Gyo-nál néhol erőteljesen fogtam a fejem, hogy _ez_ honnan jön abból az emberből? Ha leegyszerűsítem a helyzetet,, tulkép. az emberi gáz(fing?!Oo) mozgatta azt a szerkezetet, vagy mit? Na, ezt fel kellett dolgoznom.
Mondjuk én a rajzstílusát is szerettem, olyan szép tiszta <3
És basszus, hiába vagdalkoztam, hogy csak azért mentem a Flatley sóra, hogy anyámnak meglegyen a komfort érzette, még most is ezt hallgatom: [Link] [ahh, pedig én úgy néztem, hogy a mostani főgonoty csávó sokkal harapdálnivalóbb volt </3 Ez a jelenet meg határozottan vicces :'D]