beküldve: 2010-05-16 16:07:27
(#36573) Válasz Travis (#36571) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]
Lássuk csak, desznótból és Chrnoból is 4 kötet van hátra, Hellsingből 3 (+ unknown # of Dawn, de ez nagyon a jövő zenéje), Árnybíróból 2. Az biztos, hogy az idei évvel árnyékbáró véget ér. Hellsing esetleg eljut a 9. kötetig. Chrno és desznót 1-2 új kötetettel gazdagodik. De mivel Hellsing és Árnyékbáró is a végét járja, nem kizárt, hogy még idén (tán télen) kapunk visszaszámlálót. Bár Csaba erre rávágná, hogy nem lenne jó, mert túl sokat kéne várni a bejelentés és az új kiadvány megjeleése között. Ez meg szerintem baromság.
Figyelembe kéne venni, hogy a többi manga közül melyikből mikor jelent meg utoljára új kötet, és egyébként milyen időközönként szoktak kiadni, de nem visz rá a lélek, hogy ezt kibogarásszam.

Bár ott a kérdés, hogy terveznek-e egyáltalán a közeljövőben új megjelenést. De persze, hogy igen. Igen. Mert az egy dolog, hogy most tele vannak rétestészta sorozatokkal (most vegyük annak a 20+ kötetes mangákat), amikből eléldegélnek, de akkor azokkal a vásárlókkal mi lesz, akik véletlenül pont nem érdekeltek ezekben a mangákban. Az azért valamennyi kiseés a bevételt illetően.
Bár valószínűleg teljesen rosszul gondolom, tekintve hogy egy hangot nem értek e témához (pedig elméletileg kéne). xD
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!