beküldve: 2007-03-29 18:29:04
(#16) Válasz Raptor (#15) üzenetére
kriptonima
[ Új arc ]
Bárki nyugodtan elmondhatja a véleményét, de a szabad véleménynyilvánítás nem egyenlő a bunkósággal és trágársággal. Valószínűleg nem láttad az eredeti üzenetet amit szerencsére a moderátor törölt azóta. Azzal, hogy ez szerinted természetellenes dolog, én ugyan nem értek egyet; de neked szíved joga így gondolkodni; bár az hogyha valaki nem tudja olyannak elfogadni a másikat, amilyen, az énszerintem igenis szűklátókörűség; persze ebben sem kell egyetértened velem^^;;
Én csak azt nem értem, hogy valaki aki nem szereti a műfajt minek olvas bele egy topic-ba aminek ez a témája. Ha nem szereti, egyszerűen kerülje el; vagy legalábbis mondja el a véleményét kultúráltan.

@pansy
Nekem épp azt artwork miatt nem tetszettek az előző OVA-k, Youka Nitta-sensei általam igen szeretett stílusához képest igancsak silányra sikeredtek, persze nem vártam el, hogy pont olyan legyen mint a manga; de ennél azért jobbra számítottam. Bár még így is többször is megnéztem őket.
Még így is a jobban sikerült OVA-k közé tartoznak, a MoB OVA-kal, Kizuna 3-al és Lesson XX-el együtt (bár ez utóbbi nem bővelkedik sztoriban, azért nagyon aranyos); be kell valljam, hogy a SP-on és Boku no Sekuharán is jól szórakoztam bár totál PWP mind a kettő.
 
You talk to God, you're religious. God talks to you, you're psychotic.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-03-29 18:30:03