beküldve: 2010-06-11 21:54:16
(#37636)
Merchior
[ Megszállott ]
Én még nem ballagok. Majd jövőre. Holnap viszont ballagtatok. Az se lesz sokkal jobb. Egy porcikám se kívánja. Végigmászni az egész falun, a zászlóval a kezemben. Kell a fenének....

Envy: Mit jelent a neved? Nekem nem voltak ilyen nagy pofára esések, pedig az első kedvenc animém az FMA volt, erre emlékszem. Bár lehet, hogy eredi nyelven kellett volna, nem szinkronosan. Nem tudom. BH-t meg ANImeMAXimum-on nézem.

Exiled: Ahogy Darren Shan is mondta/írta, nincs vég. Nincs befejezés egészen a halálunkig. Egy fejezet lezárulhat, úgy érezhetjük, ennyi volt, de a következő oldalon megint történni fog valami, ami tovább visz. És szerintem ebben van is valami...

Envy: Miért nem akarsz One Piece-t Animeksz-en? Pedig amennyire tudom, te óriási rajongó vagy... Már előre is rettegsz a szinkrontól, ami elveszi az egész hangulatot?

Zoknik: Nem mondanám, hogy válogatott, de szépen megvan mindennek a helye abban a bizonyos fiókban. Végülis ez már válogatás. Itt csak fehér, ott csak sötét. Akkor mégis. Hülye vagyok, azt se tudom, mit beszélek.


Nah, de jó hosszú lett, és nem tömte tele vigyorgó fejekkel. Gyógyulok
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-06-11 21:57:06