beküldve: 2010-06-13 08:21:05
(#3154) Krónikus ráértemben,Szenttehén kollégához hasonlóan én is kategorizálok má egyet.
Spoilerbe rejtve,me miért ne.
Spoilerbe rejtve,me miért ne.
Shounen:
-Air Gear:görkoris-fájtolós-ecchi, kőkemény küzdelmekkel nyakonöntve.Huszonsokkötetes (eddig).
-Reborn:maffiózós-bérgyilko sos finomság,rengeteg idióta helyzettel és szereplővel.Kell!
-Black Cat:mert csak.Am 20 kötet az egész.
Shoujo:
-Dengeki Daisy:már csak a szép rajzok miatt is megér egy misét.
-Vampire Knight:sok kötet.Meg mert mindenki szereti.
-Ai Hime:megintcsakkell! (3 kötet körül van)
-Bokura wa Itsumo (asszem 2 kötet)
Seinen:
-Oldboy
-Dogs (5- kötet)
-Black Lagoon
-Gantz: levadászós horror,több ezer liter vérrel párosítva, kegyetlen jól eltalált világban.Vagy ölsz,vagy téged ölnek meg.Melyik a jobb? (30 kötet körül)
-City Hunter: ki ne ismerné Jackie Chan-városi vadász című filmjét.Képzeljétek ezt el mangában,10x annyi poénnal és eksönnel.(sok kötet)
-Tenjho Tenge: vereksződő fiatalok,sok cici...( 21 kötet)
-G Senjou Heaven's door: ugyanaz,mint a Bakuman,egy manga mangakákról,kevesebb infóval,viszont komolyan,felnőtesebb tartalommal. (3- kötet)
-Vagabond (30- kötet)
Ecchi:
Az őszintét megvallva nem vagyok elájúlva az ecchiktől,főleg mert tucat és több mint a fele igénytelen,meg semmiről szól.DE! Mizuki Kawashita sensei 2,azaz 2 ecchi mangával bebizonyította,van (és létezik) minőségi ecchi. Anedoki és Ichigo 100% a két említett mű.
"és amiket nem tudtam hova tenni" kategória:
-K-ON: aranyos,zenés,na meg Hirasawa Yui <3
-Yotsubato
-To aru kagaku no choudenjibou
-Initial D: driftelős-autóversenyes finomság.
-Cromartie High school: nagyon epic.
-Air Gear:görkoris-fájtolós-ecchi, kőkemény küzdelmekkel nyakonöntve.Huszonsokkötetes (eddig).
-Reborn:maffiózós-bérgyilko sos finomság,rengeteg idióta helyzettel és szereplővel.Kell!
-Black Cat:mert csak.Am 20 kötet az egész.
Shoujo:
-Dengeki Daisy:már csak a szép rajzok miatt is megér egy misét.
-Vampire Knight:sok kötet.Meg mert mindenki szereti.
-Ai Hime:megintcsakkell! (3 kötet körül van)
-Bokura wa Itsumo (asszem 2 kötet)
Seinen:
-Oldboy
-Dogs (5- kötet)
-Black Lagoon
-Gantz: levadászós horror,több ezer liter vérrel párosítva, kegyetlen jól eltalált világban.Vagy ölsz,vagy téged ölnek meg.Melyik a jobb? (30 kötet körül)
-City Hunter: ki ne ismerné Jackie Chan-városi vadász című filmjét.Képzeljétek ezt el mangában,10x annyi poénnal és eksönnel.(sok kötet)
-Tenjho Tenge: vereksződő fiatalok,sok cici...( 21 kötet)
-G Senjou Heaven's door: ugyanaz,mint a Bakuman,egy manga mangakákról,kevesebb infóval,viszont komolyan,felnőtesebb tartalommal. (3- kötet)
-Vagabond (30- kötet)
Ecchi:
Az őszintét megvallva nem vagyok elájúlva az ecchiktől,főleg mert tucat és több mint a fele igénytelen,meg semmiről szól.DE! Mizuki Kawashita sensei 2,azaz 2 ecchi mangával bebizonyította,van (és létezik) minőségi ecchi. Anedoki és Ichigo 100% a két említett mű.
"és amiket nem tudtam hova tenni" kategória:
-K-ON: aranyos,zenés,na meg Hirasawa Yui <3
-Yotsubato
-To aru kagaku no choudenjibou
-Initial D: driftelős-autóversenyes finomság.
-Cromartie High school: nagyon epic.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!