beküldve: 2010-06-14 09:35:01
(#985)
eclipse90
[ Új arc ]
Lényegében az "azonosulást " nem csak egy személyre értem.hanem minden szereplőre.h miért tett amit tett, mit tettem volna én a helyében, egyetértek a gondolataival.
Ha példának vesszük a NANA c mangát akkor beláthatjuk, h mindenki önző és kitol a másikkal, ha nem is szándékosan,de megteszi. ha sorba vesszük
1, Yasu: rábeszéli Rent, h menjen a trapnest gitárosának és hagyja ott a szerelmét, a bandát (ami megjegyzem lehet h befuthatott volna rennel is.) és az eddigi életét, amit szeretett.(lehet jót akart, meg lehetőség,de mégis...)csak, h yasu meg tudja magának nyerni Nanát, h mindig megvédi.
2, Takumi: minden és mindeki, amit v aki más szeret magának akar, mert a gyerek kora olyan volt amilyen. Tudott volna változtatni, ha akart volna, h ne olyan legyen, mint az apja, akit okol a rossz családi környezet miatt.
3, O.Nana: ő magának akarja azokat az embereket, akiket a trapnest "elvett" tőle, holott nyugodtan szeretheti rent, és K.nanával is bármikor bezsélhetne,anélkül, h haragudna rá. Mert amit hachi elkövetett csak az ő sara és ha bnőjének tekinti nem egy kutyának, akkor bármikor megtudták volna beszélni a dolgokat.
4, Hachi: inkább naív mint önző, könnyen irányítható, nem akar független lenni, h megmutassa h erős,.
5, Ren: ö önző, mert csak nanát akarja és bármit megtenne érte, mert ha nincs vle fél emeber.(na ez a nem semmi, talán ő a kedvenc önző alakom )
6,Nobu: túl idealista, önzőnek ö sem mondható. naív mint hachi, érzelmes, ami nem baj, de ha meg akar tartani egy nőt, akkor nem meghátrálni kellene, hanem felhúzi a kesztyűt és cselekedni.
7, Shin. ő igazából egy gyerek testben lévő, felnőtt. korán kellett megtapasztalnia a rossz dolgokat. de ő azért őnző, mert soha nem voolt szerelmes és igazából ez nem is olyan rossz dolog, ha vki azért olyan, mert meg akar szerezni egy személyt.
8, Reira: ő inkább mazoista, mert valljuk be amellett a férfi mellett maradni, aki nem mutat ki olyan érzelmet iránta, mint amilyet szeretne, az csak kínozza magát.de az énekével magához tudja láncolni takumit...ezen még gondolkodom.....


Bocsánat, ha vkinek nem tetszik a véleményem, de ha elgondolkodtok a tartalmán nagyjábból ezek jönnek ki. senki kedvenc szereplőjét nem akartam megbántani ezt vegyétek figyelembe