beküldve: 2010-06-15 21:38:06
(#37819)
The Exiled
[ True mangafan ]
Szasztok !!!
Fuhh. nincs kedvem kb 200 kommentet végigolvasni, ez van, törődjetek bele. Megjöttem 3 napos balatoni kirándulásomról. Egy élményt leszámítva, minden megvolt ( boldogít a tudat, hogy az az élmény nem úszott el ). A víz meleg volt, a nap sütött, a programok jók voltak, szal minden fasza volt! ( bár a hazaút már nem annyira... ). Minden nap kimentünk a strandra. jókat beszélgettünk,meg minden. Esaténként mindig pókereztünk és átjöttek a csajok. Tv volt esténként a póker mellett azt néztük ( PS.:Volt Hustler TV meg Blue husztler ;) )
Voltunk egy kalandparkban, fűzfőn, ahol a srác akinél falat másztam, mind fizikai ( volt légiós ) mind mentális ( ez egy olvasott szarkasztikus bőrfejű. eszem megáll) kiképzésben részesített ( további érdeklődésért itt, [Link] és a vendégkönyv részben engem is megemlítenek :P ). Ma reggel hideg volt a balaton, mindenki kb 30 perc után kijött, mi négyen ( haverom, meg 2 csaj ) szereztünk egy labdát és még egy órát bent voltunk, addigra a víz is felmelegedett ( ohh, azok a labda utáni harcok. Néha már nem tudram eldönteni, hogy a félgömböt vagy az egészet fogjam-e :P ), és rohadt jól elvoltunk. Hazaúton megáltunk fagyizni, ahol beflatam 6 ökölnyi gombóc fagyit, és 2 deci jégkését. Hazaérve anyáéktól megkaptam a legváratlanabb dolgot amit csak kaphattam volna: Egy kiskutyáááááááááááát Ez egy Jack terrier, és Angie-nek hívjuk ^^ Olyan kis energikus, harcias, kedves kis cuki 6 hetes jószág, hogy csak na ( és mivel megtudtam, hogy ez egy igen erős kutya lesz, ha megnő, jövő hétig betanítjuk szobatisztának, utána karatekutyát csinálok belőle Muhahahahaha


És rájöttem valamire. Miért van az, hogy bármit írok is Hanonnak, ő sose válaszol?

Bocs a hosszú postért ^^"

szerk: És ami a legfontosabb. Megyek őszi con-ra ^^
 
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-06-15 21:48:36