beküldve: 2010-06-19 12:24:50
(#317) Válasz Miho ~ ミホ (#314) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Pedig sztem menne neked.

Én próbáltam már írni junjou-s fanficet, de aztán inkább a fiókom mélyére süllyesztettem. Most hogy így belegondolok sztem van ott vagy 2-3 ilyen jellegű iromány. XD De már nem foglalkozom a témával. (Hoppá, ez hazugság, mert pont tegnap olvastam el az új fejezetét a JR-nak, de más yaoit már nem követek.)


Izé, szégyellem, de én pont a nyálas yaoikat szeretem, ahol aktus közben nem kerülnek elő cornbratorok és egyebek. A fordulatos történet viszont tényleg előny.

Nauszika: sztem sem baj, hogy a horrort akarod ötvözni a yaoival. Most éppen a Descendants of Darkness jut az eszembe; bár abban nem volt szexjelenet, de néhány brutális jelenet mellett megfértek a shounen-ai részek is. Az író keresés helyett sztem próbáld meg az ötleteidet kicsit finomítani és összehangolni, hogy megférjenek egy történetben. Szvsz a te esetedben egy "hurt-comfort" kategória lenne az ideális, de ennek az eldöntése már a te dolgod. ;)

Am. én is csak azt tudom mondani, amit Miho; először találd ki a történet alapját, utána meg ráérsz a részletekkel foglalkozni. Írást, nem vállalok, de ha van már valami anyagod; szívesen segítek a korrigálásában/egyszerűsít sében. Meg sztem Fiszi is vállalná, ő amúgy is szerkesztőnek készül. ;)
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-06-19 12:29:18