beküldve: 2010-06-21 11:42:23
(#38226) Válasz Yaven (#38209) üzenetére
The Exiled
[ True mangafan ]
Oké, azt hiszem, itt valami félre keveredett ^^"
Ok. Tény, hogy kicsit ( mit, nagyon ) el tudom vetni a sulykot, de ezekből az akciókból még nem kell téves következtetéseket levonni. Azon a napon, amikor kinyilatkoztatom valamilyen úton módon, azt, hogy minden lány kurva, azon a napon felhatalmazlak arra, hogy a nemi szervem 100%-át eltávolítsd rólam, mindenféle érzéstelenítés nélkül. Ama rövid agymenést, melyet merichornak írtam, pedig nem kell komolyan venni. 14 éves nimfó nincs, ennyit még én is tudok, az az ötlet, pedig, hogy 14 évesen szüzetleníteni akarom magamat/ más korombelit, az pedig abszurd. Tény, hogy nagyon hülye, beteg állat vagyok, de azért, egy csöppnyi józan eszem még megmaradt ^^" A normális szabadidős programokból, meg bőven van elég, engem nem úgy kell elképzelni, mint egy elhízott barmot, aki egész nap a faszát veri az elsötétített szobában . Elöljárónak ennyit, ha még valami eszembe jut közlöm

szerk: xxx: Nekem a naruto 2-m esett egyszer áldozatul egy vizeslufinak :'(

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-06-21 11:59:16