beküldve: 2010-06-28 11:13:17
(#38717) Válasz Moderátor (#38713) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Kedves Modi bá!
Miért csak Dz megszólalásait tetszik kijavítani? És miért van az, hogy a legnagyobb troll (Azzi után ) meri azt mondani, hogy legyen szigorúbb az ellenőrzés, amikor pont miatta vált 1-2 órára mindenki hozzá hasonlóvá?
Ha megnyomom a moderátor gombot, az hol landol?
És csak a tisztázás végett: az alap társaság általában nem trágárkodik, Hanon viszont az elmúlt egy napban is elejtett 2 olyan megszólalást, amit szvsz moderálni illene.
kurvanagy élet

miafasz van

Nem szeretem az általánosításokat. Én és még sokan mások a Hanon klónozás előtt és után is szalonképesen fogalmaztunk, tehát nem jogos mindenkinek címezni ezen kérést.
Maradok tisztelettel:
Yaven

H témában: kedveskéim; az már egy hete is nyilvánvaló volt, hogy mindenkinek tele a hócipője az emlegetettel. Nyilvánvaló, hogy nem ért semmiből, és a Moderátortól sem várhatjuk el, hogy letiltsa egy időre. Tehát marad a jól bevált módszer: nem etetjük, nem írunk vissza neki. Sok olyan troll van, akit meg lehet szelidíteni, de ez a példány nem olyan. A szócsatákról meg a véleményem ott található az aláírásomban. Különben nem vettétek észre, hogy H úgy viselkedik, mint vmi búlvárlapban szerepelt sztár? Roppant vicces.

Új téma: ki hol szeret nyaralni, ill. mik a kedvenc elfoglaltságaitok a nyáron?
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-06-28 11:20:54