beküldve: 2010-06-28 13:38:13
(#38730) Válasz SötétOldal (#38720) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Nem szeretek nyaralni

Nem szeretsz nyaralni? Ilyet még nem hallottam. Én nagyon szeretek, ilyenkor lehet világot látni, sokat pihenni, meg végre a családdal együtt lenni.
Am. a teraszon olvasgatás tényleg jó, én a Gyűrűk Ura újraolvasását tervezem. Na meg lelkiismeret-furdalás nélkül lehet éjjeli 2-ig animét/filmet nézni és utána de. 11 után kelni.

Lula: én is könnyen le tudok égni, de a strandolás még mindig annyira vonz, mint 10 évvel ezelőtt Gyakorlod a varrást? Csak nem egy leendő cosplayerrel van dolgunk?

Dz: a raftingot komolyan írtad? Hol lehet olyat kis hazánkban?

Envy: egyik kedvenc együttesed, akikért kimennél külföldre is? Sugababes?

Béla: LOL. Elképzeltelek egy csomó 10 éves kislány társaságában, amint teát szürcsölsz. De a könyvtárban ücsörögő Béla is egy érdekes látomás. (Habár fórumos anyád után akár te is tehetnéd ezt.)

Én sajnos még július végéig itthon leszek, de aztán családi nyaralás, meg minden móka lesz. Bár az augusztusig fennmaradó időt is megpróbálom minél lazábban és szórakoztatóbban eltölteni. Úgyis legalább 10 anime van, amit ideje lenne végignézni. (De előtte a Star trek Voyagert nézem meg. A HoldfényCon óta megint ST lázban égek )