beküldve: 2010-07-02 10:55:01
(#38846)
Aizen
[ True mangafan ]
Reggelt'!

Emberek, olyan régen írtam már, hogy az valami borzasztó (le kéne szoknom FreddyD beszólásairól). Látom, ameddig nem voltam itt (vagy csak fél szemmel) addig ki is jött a legújabb DN. Közben meg rájöttem, hogy van bennem némi TV-függőség és csak 99.99%-ra vagyok kocka. Ez mondjuk csak azért tűnt fel, mert ez a napi beosztás: felkelés, kajálás, beszélgetés, aztán gép, TV, gép, TV, gép, TV, aztán kajálás, majd megint gép, TV, gép, TV, gép, TV, aztán vacsi, gép közben TV (unhatjátok egy kicsit...én nem), zuhany, aztán gép és TV amíg totálisan el nem alszok...aztán még hajnali 2-3 körül mászkálni egy kicsit a házban. XD

Egyébként ha érdekel valakit vizsgáztam, az egyik ötös lett, a másik hármas. De tudjátok mit? Nem érdekel. (Tényleg le kellene szoknom FreddyD beszólásairól, a rohadt csaló fejemet! ... ha értette valaki a viccet.)

Aztán rájöttem, hogy én szeretek blogokat nézegetni órák hosszáig. Na mindegy, mindegy, mindegy, mindegy, most már bekussolok és közben átváltok "félszemes" módba.
 
,,Hitler fején ugrálok!"
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-07-02 10:56:33