beküldve: 2010-07-14 17:24:03
(#1217)
Lucky
[ Új arc ]
Én a nagyimmal lakok, és ő tök jófej ezen a téren! Igaz hogy én mostanában leszoktam az animékről és már csak mangát olvasok, mit ráadásul még pénzbe is kerül megvenni ha az ember nem a neten olvassa (én pedig birtoklási mániás vagyok, WAHAHAAAAAA ) de ő mégis megérti! És most hogy így mások sztorijait olvasom esik le hogy milyen mázlista is vagyok vele. Ő leszarja hogy mire költöm a pénzem (úgysincs XD) és bizalommal ad is mangára mert tudja hogy visszaadom, és bár nem érdekli a történet meghallgatja, ha mesélek róla és még hozzá is fűz dolgokat, egyszóval nagyon rendes! Bár lehet hogy ezt a sok megélt év okozza.
És mindenkinek azt tanácsolom én is hogy csak várni kell; egy idő után mindenki, na jó, majdnem mindenki elfogadja az animét és a mangát.
 
Baromság lenne azt mondani, hogy én nem szoktam hülye dolgokat összehordani hogyha rossz passzban vagyok. De ezeket kéretik elnézni nekem. Még kicsi csíra vagyok. De hát egy napon minden kicsi csírából nagy gyökér lesz... És én olyan közel vagyok ehhez, hogy az már ilyesztő