beküldve: 2010-08-15 11:50:22
(#643) Válasz Dark-san (#639) üzenetére
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
HotD. Az akciójelenetek. Azok egyszerűen nevetségesek. Olyan, mintha a Mátrikszből szedték volna át, az a különbség, hogy a jelenleg futó sorozatocskánk átlagos embereket depiktál, a Mátriksz meg olyanokat, akiknek százféle harcművészeti stílus van betáplálva az agyukba. Meg szvsz Madhouse kihúzza ~25 részig a sorozatot és megspékeli valami eredeti(=klisé) befejezéssel. Ezt csinálták a Needlessel is. A szhemetek.

Shiki viszont jó. Említettem, hogy az első részben majdnem semmit, és senkit nem csíptem a zanimében. Ez így is volt a következő két rész erejéig, de lassan kezdem megkedvelni. Ez részben annak köszönhető, hogy nem 10-20 részig maradt nagy rejtély a Nagy Rejtély, hanem 4-6 részig. Nem húzzák feleslegesen az időt. Annyira már jó, hogy a karakterdizájnra rá se hederítek. És amúgyis szekszik azok a felvaxolt frizurák.

@Anime_Fan: Torrent. Vagy ha az nem menő, Animeaddicts, de Őket nem ismerem annyira. De biztos vagyok benne, hogy a népszerűbb címek nagyrésze nekik is megvan. És ha a letöltés sem menő, ott online is megnézheted, amit gondolsz.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-08-15 11:52:59