beküldve: 2010-08-16 18:57:04
(#39859) Válasz Gilje-sama (#39849) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
gyerekek láttátok már a Le Chevalier D'Eon animét?

Én láttam belőle pár részt. Tetszett a grafikája, meg az eleje, csak aztán túlságosan kusza lett a történet. Meg az sem tetszett benne, hogy részben titokzatoskodni akartak, máskor meg minden túl nyilvánvaló volt. De a kikapcsolása mellett akkor döntöttem, amikor megjelent a kislány hangon beszélő koponya.

Dz: pedig tényleg igaz. Oldalról tiszta Dz volt a gyerek, csak aztán amikor megláttuk az arcát, akkor jöttünk rá, hogy nem te vagy. Mondjuk csodálkoztunk is volna, ha délután 4-kor már ott vagy a MM-ban.

Mellesleg... animecon.hu oldalát figyeli valaki? Én mindig jót derülök rajta. Ha már nem lesz tisztességes cosplayversenyük, csinálnak helyette barkácsversenyt. XD És most meg az Anime Rövidfilm pályázat is itt van. Am. ezekkel még nem is lenne akkora gond, ha a szabályzatuk nem lenne szánalmas. Pl. barkácsversenynél bármit lehet csinálni bármilyen stílusban, de csak 20x20-as méretben. Epic fail. De az abszolút kedvencem még mindig a "pirospólós" nevezetű fotópályázatos kategória, ahol a szervezőket kell fényképezni. Hé, Fiszi, nem akarjuk véletlenül ezt a versenyszámot a ZomConra is áthozni?
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-08-16 19:13:28