beküldve: 2010-08-26 16:53:09
(#3386) Válasz Travis (#3382) üzenetére
Andicilin
[ Addiktgyanús ]
Tessék kiadni a Trigun Maximumot! Kedves Mangafan... lécci.

Hogy jön ehhez a Mangafan? Azt a Delta Vision kezdte el, úgyhogy valószínűleg ők fogják folytatni vagy senki.
A Mangafan különben is szinte biztosan olyat fog kiadni, ami jelenleg is, vagy maximum 1-2 éven belül volt/lesz az Animaxen is. Erre most a Bleach és az FMA esélyes, de ki tudja?
A Delta Vision meg mivel alapvetően fantasy, sci-fi és szerepjátékos könyveket adott ki, ezért a mangái is főleg ilyenek. Kíváncsi lennék, hogy a Nauszika illik-e a profiljukba, mert azt nagyon elolvasnám magyarul.
Ha már így elkezdtem, akkor a Fumaxról meg azt gondolom, hogy hozzájuk illene mondjuk a Ghost in the Shell, de a lényeg, hogy jó lenne, ha nem az egykötetes cuccok dominálnának, mivel mostanában így volt.
A Vad Virágoktól én már ennyi idő után elvárnék egy original japán mangát is. Kislányos rózsaszín is lehetne, hiszen ilyesmit adtak már ki többet is. Pl. Kilari.
A Mangattacknál volt már mindenféle, de velük az a baj, hogy elég tré a minőség, vagyis a fordítás és utána a buborékok kitöltésére sem figyelnek oda. Emellett alig lehet felvenni velük a kapcsolatot és még a többiektől is ritkábban adnak ki újdonságot. Tőlük szerintem mindenki legfelejebb a már elkezdett sorozatok befejezését várja.
 
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.