beküldve: 2010-09-05 21:48:32
(#3491) Válasz Yaven (#3461) üzenetére
Asako
[ Rászokóban ]

Szomorúan hallom eme kritikákat. Nekem még mindig ez a kedvenc mangám, bár tény, hogy egy jó ideje nem akciódús. (Ami speciel engem nem is zavar, mert a shojo műfaj nem erről szól.) Viszont sztem OHSHC-os terjedelemhúzáshoz képest még mindig nagyon jó tempóban halad. És sztem lesz még benne akció bőven, csak a Kaname visszaemlékezős részt is le kellett tudni. Na jó, tovább már nem hirdetem. Ízlések és pofonok ugyebár. (Magyarul: ha kritizáljátok a kedvenc mangámat, pofont kaptok.



Kuroshitsujit is támogatom, bár a mangájából eddig csak az első 2 fejezetet olvastam, de az anime 2. évadja teljesen fellelkesített. (OFF megint: az anime mennyire tér el a manga történéseitől?)
És továbbra is örülnék neki, ha vmi josei kijönne. (Mondjuk a Honey and Clover, mert azt sokan ismerik és "csak" 10 kötet.)


Kuroshitsuji anime teljesen eltér a mangától és csak az anime 1.szériájába lehet megtalálni..mangába az a 18.fejezetig,mert amikor az első szériát alkották akkor még addig volt elkészítve a manga.
Vampire Knghit a kedvecem,de mangába csak az elejét tudtam elolvasni...mert mire ki jön egy magyar forditás adigra újra kezdhetném az egészet.
 
Kacsincs rám kicsi bárány.