beküldve: 2010-09-18 16:12:34
(#40434) Válasz Fiszi (#40432) üzenetére
Elnar
[ Megszállott ]
[QUOTE] Tessék kutakodni, ismerkedni a nettel. És ismeretet tágítani, a hype cuccokon kívül kezdődik csak igazán az élet.


Mikor még zsenge kezdő voltam (3 éve), teljesen oda meg vissza voltam a Death Note-tól. Akkoriban még -legalábbis én úgy tudtam-, nem volt kis hazánkban olyan űberismert történet. De amióta még a csapból is L folyik, illetve nincs olyan animés oldal, ahol legalább egy LxLight yaois képbe ne botlanék, kissé kiszerettem belőle. Majd előszedem a köteteket, ha már nem lesz ilyen népszerű.


Üdve! /ja, még élek/

A DN-t én már akkor meguntam mikor még a közepénél voltam. A hype-ot kifejezettem gyűlölöm. //Annál jobban már csak azt amikor az animét mesének hívják - Az olyanoknak linkelem a GitS-et // L-t már az elején is módfelett unalmasnak tartottam.

Az én kedvenc karim abból a sorozatból az öreg Yagami. Akinek néha eszébe jut(na) hogy a fia Kira, de mivel szereti, így elveti a feltételezést, közben pedig gőzerővel kutatja a gyilkos kilétét.



A Narutoból egy részt ha láttam, és kasza volt. A Blicset 230 után untam meg /mert amikor nem nyújtják akkor tetszik a világa, meg a sztori/. Barátnőm mutatta az Inuyasha első pár részét, az sem fogott meg. Az FMA-t szeretem, kifejezetten, mert fantasy mán vagyok, meg azért mert a végére igenkomoly sci-fi lesz belőle. De igazából még mindig a Gits, meg az Ergo Proxy vezet nálam. /meg a Chobits! mert amilyen rózsaszín mázban van, legalább annyira komoly sci-fi/
Újabban, meg ha időm engedi, Akirát olvasgatok.
 
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"