beküldve: 2010-09-18 17:37:15
(#40436)
The Exiled
[ True mangafan ]
Hello, midenki!
Viszatértm az osztálykirándulásrl. suli utá elmentünk mártélyra, ahol a holtágon kenuztunk kicsit, majd visszamentünk, a szállásra, mánap pedig felmentünk mindeszentre, és onnan eveztünk le.
Az első nap jó volt, bár rövid. Este az ofő által javasolt játékot jászottuk, ami abból állt, hogy kisorsoltuk ki jön, az húzott egy kérdést és arra válaszolnia kellet. bár inkább arra volt jó, hogy obban megismerjü egymást, nem éppen játék volt. Jah, meg tábortűznél sütöttünk kolbászt, szalonnát, meg hagymát. nyamm.
Másnapa reggel kicsit nehezen indult, mert senki sem tudta mikor-hova indulunk, és eléggé fáradtak is voltunk... 4 személyes kenukban voltunk, én 2 lánnyal, meg az egyiknak a bátyjával voltam, a sráccal rohadt jól elbeszélgettem, a lányokról meg no comment... Menet közben megálltunk a nudista strandon pihenni, ( sajna éppen csak elvonult az eső, mikor oda értük, jó idő volt, de nem volt senki.... :( ), ahol találtunk egy fára felkötve egy kötelet, amire egy erős ágat erősítettek, az egyik leejtőn, ami arra lenne jó, ha fent van a víz, lehet vele beugrálni. Mi nem ugráltunk, csak lengtünk rajta, meg páran megpróbálkoztak az ugrással, de nem sok sikerrel...
aztán átvittük a kenukat a gáton, be a holtágba, és vissza is értünk. A végén me 2 sráccal segítettünk lemosni a kenukat.Btw Fajensz kis első oszt. kirándulás volt.

Con: tudom, dragda le fogja harapni a fejemet, ha megtudja, de nem tok menni, mert kifutottam a pénzből...
 
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"