beküldve: 2010-09-19 12:50:19
(#40469) Válasz Háté (#40462) üzenetére
Yaven
[ True mangafan ]
Persze, hogy a csövesek nem a MAT hibája, csak éppen hozzátartozott a Con feelingjéhez. A PeCsa pártiak egyik fő érve volt az, hogy itt nincsenek elszeparálva és láthatják a járókelők véleményét. Na ezt most megkapták 100%-osan.

A pocsolyákról sem a MAT tehet, de mégis kerülgetni kellett őket és a földre sem volt érdemes leülni. Nem a szervezők munkáját becsmérelem, csupán megállapítom, hogy a PeCsa és környéke még mindig alkalmatlan arra, hogy európai színvonalú, egész napos rendezvényeket tartsanak ott. Mert lepukkant. Nem magyarázom tovább.

Azért azt nem hiszem, hogy a cosplayeken nem vetted észre a gagyiságot. Fele cosplayer nem vette a fáradtságot, hogy a ruhája szélét elszegje! Ez azért ciki. Mert az oké, hogy egyszerűbb darabokat csinálnak, de akkor már legyenek némiképp igényesek. (És itt megint mondanám, hogy voltak kivételek, de nem sokan.)

És igen, az előző dolgokat meg sem említettem volna, ha a rendezvény hangulata jó. De nem volt az. Így meg nem lehetett nem észrevenni a többi lehangoló dolgot is.

Am. a programfüzet hátulját néztétek? Egy kedves kis kép található rajta (egy rózsaszín hajú hermafrodita bújik ki a Sakuragi cp-jéből), és mellette a szlogen: Tervezz előre!! (+ a MAT sakuracon időpontja). Na erre mondom én azt, hogy JÓ! Akkor eltervezem, hogy megint a MondoConra megyek.