beküldve: 2010-09-19 21:21:05
(#40487) Válasz Yaven (#40485) üzenetére
Hanon
[ True shotafan ]
Igaz, hogy nincs több évtizedes hagyománya, de ez már a 4. Am. meg azért dícsérem annyit a Mondocont, mert a MAT-ot rühellem egy ideje. Tudom, egyéni szoc. probléma.


Milyen negyedik? A két téli miniconra gondolsz? Mert azokat véleményem szerint nem kéne ugyanabba a kategóriába sorolni, ahova a "nagy" MondoCont meg a MATos conokat tesszük.
Eddig EGY MondoCon volt. Kész. Nem azt mondom, hogy az animekarácsony és a... a 2. fogalmam sincs milyen indíttatásból lett megrendezve és hogy hívták. Nade a lényeg, hogy nem titulálom rosszaknak őket, az elsőt élveztem a másodikon meg csak alig pár óráig voltam jelen, de akkor sem ugyanaz a kaliber.

//update: jahogyja, bocsánat. Az első "őszi mondocon" néven futott, a második volt az "animekarácsony". Csak már kezdenek összefolyni a dolgok.
Most akkor tisztázzuk. Ez volt az az évjárat, mikor 3 napos PeCsás cont rittyentettek nyáron, és ősszel lett volna a vidéki con, de nem jött össze? Vagy az összejött? Vagymittudomén mi volt. Na és akkor jött egy őszicon, amivel oldalakat flémeltek tele, hogy "bittos azért van h elcsábítsák a conozókat" vagymiatúró. És közben még egy Holdfénycont is beraktak, ami csak hab volt a tortán. Vagy hülyeséget beszélek, áh, mittudomén. Kihagy az emlékezetem.
Fasznak ennyi rendezvény úgy igazából.
 
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2010-09-19 21:27:30