beküldve: 2007-11-18 15:54:55
(#2)
Meglivorn
[ Régi arc ]
Azt tegyük hozzá, hogy Lime-nek van két "nővére", Cherry és Bloodberry is, így teljes a csapat :)

A SM-J sorozat nekem anno nagyon bejött, nagyon megszerettem. Olyan igazi "mit is jelent élni és embernek lenni" dolog, néha nem kicsit tanmesés, de jól előadva. A vége pedig azon kevés sorozatbefejezések közé tartozik amiktől a szemembe ment valami :3

Ami a többi sorozatot illeti: a J-Again OVA kicsit utánérzés ízű volt, de még jó, a J-X-et mér nem néztem meg, valahogy a rajzstílus és az első pár rész betett. Úgy éreztem a J nagyon jó befejezését kidobták az ablakon.
Az R-ből egy kis ízelítőhöz volt szerencsém, de úgy ahogy volt, dobtam a fenébe. Minden csak nem Saber Marionette... inkább mint egy rossz, fanfic :(

Egyszóval a Saber Marionette J sorozatot nagyon ajánlom mindenkinek akik szeretik a vicces, aranyos, ugyanakkor sokszor kifejezetten megható, és akár izgalmas sorozatokat :)

(A Slayers hangulat nem véletlen, ugyan az a stúdió csinálta, nagyjából ugyanakkor, és a hangok közül sok is megegyezik - Lime hangja pl. Hayashibara Megumi, aki Lina is volt, Faust pedig Midorikawa Hikaru, aki Zelgadisst játszotta.
Ja és Hanagata XDD - Takehito Koyosu legjobb szerepe! XD)
 
új | válasz erre | moderátor
Szerk: 2007-11-18 15:57:57