beküldve: 2007-11-19 18:59:01
(#5) Válasz Lg1 (#4) üzenetére
idk pls delete
[ True mangafan ]
Hát tudom hogy befuccsolt de szeritnem az azért volt mert 48 oldalas volt,és nem volt túl olcsó.Tehát ezt szerintem a semic csak magának köszönhette.MEg japán képregényt felesleges kiadni olyan formában.Viszont most,hogy hozzáértő kiadók adnak ki mangát,szerintem meg lehetne oldani hogy sikeres legyen.Ha az Árnybíró is csak 1500 ft ha jól tudom szerintem a Dragon Ball is kb ennyiért menne,mivel azért nem mai már,így nem hiszem hogy olyan drága lenne.Tehát szerintem meg lehetne próbálni.Ami talán hátráltató hogy az akkori ifjúság aki az animét nézte mára már felnőtt.Persze vannak kivételek,pl én is.Így esetleg benne van hogy talán idejét múlt,bár szerintem ez a kifejezés így erős.A másik ami még talán hátráltató ok hogy az anime miatt ismerik a történetet több mint a feléig...De én nagyon örülnék neki.Illetve ha úgy adnák ki hogy mindjárt a Dragon Ball Z-t azaz a 17ik könyvtől...Bár nem tudom a japán kiadó ezt úgy engedélyezné-e.


Sztem engedélyezné, mivel külön sorozat. És hát, téves, miszerint az akkori ufjuság felnőtt stb...Én kb.:5 éves voltam amikor ment és nem néztem. Csak utána hallottam róla animés fórumokon, megnéztem és nagyon király. Idejétmúlt? Nézz a mai shounenekre!!! KÖnyrögöm a shounent azért nézik az embrek h "eksönt" lássanak! Nem mint a mai shounenekben hogy 3 perc harc fél óra beszéd! DRAgonballban meg pont fordítva..
 
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.