beküldve: 2010-10-04 11:24:00
(#673)
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Bakuman 1. rész

Végre kijött az első rész, és határozottan tetszett. Sikerült itt is, mint a Death Note-ban megtartani Obata és Ohba stílusát, aminek szívből örülök, ugyanis nagyon bírom mindkettőjüket. A J.C. Staff amúgy is jó stúdió, tehát a minőségért nem aggódtam, a karakterrajzok és az animáció is nagyon jól sikerült. Bár egy kicsit másmilyennek képzeltem Akitot és Moritakát személyiségét a manga alapján. Akito kinézetben hasonlít kicsit Lightra, amit már a mangában is észrevettem, de nekem az animében még jobban átjött ez. :lol: Nagyon várom már a többi szereplő felbukkanását is. Amúgy Miho nagyon aranyos lett animálva, ez azért is furcsa, mert a mangában nem hatott meg különösebben a személye. Annak ellenére, hogy nem túl ismert seiyuuk játszanak, minőségi munkát végezetek az első részben. Igaz, Akitohoz egy kicsit idősnek érzem a hangot. Kicsit meglepődtem az első képsorokon, ugyanis azt hittem, hogy az már az opening.
A részt elnézve nem fogják elsietni, ami nem is nagy baj, hiszen legjobb információim szerint még mindig nem tudni, mikorra ér véget a manga, bár gondolom nem túl soká, lassan két éve lesz, hogy kezdődött. Amúgy sem nagyon szeretem az alternatív befejezéseket, kár lenne elrontani vele ezt a jó sztorit. Szóval már most várom a következő részt, de legalább lesz miért visszaszámolni a napokat.

Bocs, ha túl elfogult vagyok, de nálam nagy kedvenc, így kicsit hajlamos vagyok agyondícsérni. Legszívesebben már most az idei év legjobbjának mondanám, de azért még várok, hátha lesz valami rossz meglepetés, de akkor vér fog folyni a J.C. Staff-nél.
Sz'al bátran kezdjen bele mindenki, akár az animébe, akár a mangába. Utóbbi kiadásába is.

 
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.